Stvorite dvorišnu oazu s bazenom Pool Steel Pro MAX 4,27 mx84 cm s filtarskom pumpom 56595 BESTWAY.

  Želite uživati u osvježavajućem ljetu u dvorištu? Ne tražite dalje od Bestway bazena Pool Steel Pro MAX 4,27mx84cm s filterskom pumpom 56595. Ovaj set za bazen ima sve što je potrebno za stvaranje fantastičnog ljetnog iskustva za obitelj i prijatelje.

  Pool Steel Pro MAX serija je nadograđena verzija popularne Bestway Steel Pro serije. “MAX” u nazivu označava maksimalnu snagu i maksimalnu izdržljivost. Metalni okvir ovalnog oblika pruža iznimnu čvrstoću, omogućujući mu da izdrži veća vertikalna opterećenja od ostalih bazena. Okomiti i vodoravni dijelovi metalnog okvira su 40% jači zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu.

  Jedna od značajnih značajki Steel Pro MAX serije je patentirani Seal & Lock System. Ovaj sustav sprječava hrđanje metala do 75%, osiguravajući dugovječnost bazena. Bočne stijenke izrađene su od izdržljivog troslojnog DuraPlus materijala, što ih čini vrlo otpornim na habanje. Atraktivan dizajn mozaika na unutrašnjosti bazena dodaje dašak elegancije iskustvu plivanja.

  Ovaj set bazena odličan je izbor za obitelji jer pruža dovoljno prostora za uživanje djece i odraslih. Njegova visina od 84 cm nudi sigurno i udobno okruženje za hlađenje i zabavu u vrućim ljetnim danima. Set uključuje filter pumpu, kao što je Flowclear, koja osigurava kristalno čistu vodu učinkovitim uklanjanjem nečistoća. Uz to, dobit ćete podlogu za bazen, pokrivač i sigurnosne ljestve za poboljšanje doživljaja bazena.

  Postavljanje Čelični bazen s filter pumpom 56595 Bestway je povjetarac. Odaberite ravnu površinu, pažljivo slijedite upute i brzo pripremite bazen. Važno je osigurati da na dnu bazena nema nabora prije nego što ga napunite vodom. Redovito održavanje je ključno za održavanje bazena u optimalnom stanju, kao što je korištenje odgovarajućih tvari za sprječavanje razvoja bakterija i algi te redovito testiranje kvalitete vode test trakama.

  Što se tiče rastavljanja, ugrađeni odvodni ventil s priloženim adapterom olakšava pražnjenje bazena. Nakon toga, svakako temeljito očistite i osušite bazen prije skladištenja. Ne zaboravite spremiti bazen na suho mjesto daleko od niskih temperatura kako biste spriječili oštećenje.

  Zaključno, Steel Pro Max set okvira za bazen 4,27m x 84cm je savršen izbor za stvaranje osvježavajućeg i ugodnog ljetnog iskustva u njihovom dvorištu. Sa svojim čvrstim metalnim okvirom, izdržljivim materijalima i inovativnim značajkama kao što je Seal & Lock System, ovaj bazen nudi maksimalnu snagu i izdržljivost. Velikodušna veličina bazena pruža dovoljno prostora i za djecu i za odrasle da se ohlade i zabave. Priložena filter pumpa osigurava kristalno čistu vodu, a set dolazi sa svim potrebnim dodacima za praktičnost i sigurnost.